Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu – Voittajakauppa Tampereella

Valtakunnallisesti vuoden 2019 parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu Tampereella toimiva K-Supermarket Westeri. Valtakunnallisesti palkittiin lisäksi Vuoden myynnin hakijana kauppias Jouni Monto K-Supermarket Ylivedosta Vantaalta, Vuoden tulokkaina Samuli Ahola ja Viola Kantola K-Supermarket Haapajärveltä ja Vuoden kauppakohtainen liikeidea -palkinnolla Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Kauklahdesta. Lisäksi alueellisesti parhaina palkittiin yhdeksän kauppaa.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Tänä vuonna vuoden koko Suomena parhaan kaupan tittelin nappasi Ari Ruissalo, K-Supermarket Westeristä Tampereelta.

K-Supermarket Westerin voittoa perusteltiin seuraavasti: Alueen paras ja nykyaikaisin ruokakauppa, jossa asiakkaat todella tuntevat kauppiaansa ja kauppias asiakkaansa. Kokonaisvaltaisesti hyvin ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti toteutettu kauppa. Kauppias kehittää ja uudistaa kaupan toimintaa jatkuvasti sekä seuraa ruokatrendejä. Työntekijöitä valmennetaan entistäkin parempiin suorituksiin. Kauppias toimii myös aktiivisesti osana paikallista yhteisöä Tampereen Tesomalla.

”Olen otettu palkinnosta. Tärkeintä on kehittää kauppaa pitkäjänteisesti alueen ja asiakkaiden ehdoilla. Aiomme olla jatkossakin aktiivisesti mukana parantamassa tesomalaisten arkea. Suuri kiitos palkinnosta kuuluu loistavalle ja innostuneelle henkilökunnalle, heidän kanssaan on ilo toteuttaa omia ajatuksia”, kertoo K-Supermarket Westerin kauppias Ari Ruissalo.

Valtakunnallisesti jaettiin lisäksi Vuoden myynnin hakija, Vuoden tulokas ja Vuoden kauppakohtainen liikeidea -palkinnot. Alueellisesti parhaina palkittiin yhdeksän kauppaa.

”Palkitsemme vuosittain sellaisia kauppoja, joiden asiakastyytyväisyys ja toiminta on erinomaista. Palkittavissa kaupoissa toimintaa kehitetään innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti. Tänä vuonna kiinnitimme erityistä huomiota siihen, miten asiakkaille luodaan ainutlaatuinen asiointikokemus jokaisella käyntikerralla”, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Vuoden paras K-Supermarket: Ari Ruissalo K-Supermarket Westeri, Tampere. Kauppa palkittiin myös Pirkanmaan alueen parhaana kauppana.

Vuoden myynnin hakija: Jouni Monto, K-Supermarket Yliveto

Perustelut: Jo 30 vuotta kauppiasuralla toiminut kauppias, joka haluaa jatkuvasti parantaa tekemistä ja kehittää innolla uutta. Vuoden aikana K-Supermarket Ylivedossa aloitettiin ensimmäisenä K-Supermarketina ympärivuorokautinen aukiolo hyvin tuloksin. Lisäksi verkkokauppaan on satsattu vahvasti.

”Palkinto tuntuu hienolta. Olemme henkilökuntani kanssa tehneet valtavasti töitä viime vuosina ja kauppaa on kehitetty koko ajan. Kaikki lähtee kuitenkin jokapäiväisestä kaupan ja asiakkaiden huolehtimisesta. Se on meillä varmasti kunnossa”, kertoo kauppias Jouni Monto.

Vuoden tulokas: Samuli Ahola ja Viola Kantola, K-Supermarket Haapajärvi

Perustelut: Samuli ja Viola aloittivat kauppiasuransa marraskuussa 2018 Haapajärvellä. Kauppiasparin tavoitteena on tehdä K-Supermarketista paikkakunnan paras ruokakauppa ja ruokaosastoja on kehitetty tavoitteen mukaisesti asiakkaiden toiveita kuunnellen. Henkilökunta on otettu vahvasti mukaan kaupan kehittämiseen, heidän osaamiseensa satsataan ja sitä tuodaan esiin.

”Olemme halunneet tehdä asioita vähän eri tavalla ja tuoda haapajärvisille myös uusia juttuja ja trendejä. Kaupan hyvä tekemisen meininki on välittynyt asiakkaille. Iso kiitos palkinnosta kuuluu tietysti asiakkaillemme ja henkilökunnalle, meidät on otettu hienosti vastaan paikkakunnalla”, kertovat Samuli Ahola ja Viola Kantola.

Vuoden kauppakohtainen liikeidea: Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen, K-Supermarket Lasihytti

Perustelut: Kauppa ei ole pelkästään myymälä, vaan osa ympäröivää yhteisöä, johon myös kauppiaspariskunta kuuluu mukaan. Elämyksellinen kauppa, joka muokkaa perinteistä käsitystä ruokakaupasta. Täällä voit vierailla juustohuoneessa maistelemassa juustoja, maailman pienimmässä kahvipaahtimossa, tai satumaailmaksi rakennetulla makeisosastolla ja ostaa uunituoretta leipää kaupan leipomosta. Ostosten lomassa voi nauttia vaikkapa lasin Pirkka-viiniä – Ensimmäisenä Suomessa.

”Paikallisuus ja pienet laadukkaat yritykset ovat meillä keskiössä. Kaupassamme on aina jotain mielenkiintoista ihmeteltävää. Ideoita haen netistä, ulkomailta, innovatiivisilta yrityksiltä tai oikeastaan mistä vaan!”, kertoo Erkki Zaiedman.

Alueiden parhaat K-Supermarketit

Kaakkois-Suomi: K-Supermarket Kanuuna, Hamina, Ville Meronen
Keski- ja Itä-Suomi: K-Supermarket Karikko, Mikkeli, Kalle ja Suvi Heikinheimo
Pirkanmaa, Häme: K-Supermarket Westeri, Tampere, Ari Ruissalo
Pohjanmaa: K-Supermarket Ilmajoki, Jaana ja Mika Jokiaho
Pohjois-Suomi: K-Supermarket Kittilä, Tea Hyttinen ja Aarni Valkonen
Pääkaupunkiseutu: K-Supermarket Postitalo, Helsinki, Aki Luomanen
Satakunta: K-Supermarket Ruokapori, Pori, Jaro ja Terhi Salkoharju
Uusimaa: K-Supermarket Basilika, Sipoo, Kauppiaat Mikko Kontio ja Mikko Ylitalo
Varsinais-Suomi: K-Supermarket Kompass, Kemiö, Tobias Eriksson ja Eeva Aro

Vastaa