Tampereen uusi tapahtumatalo Tavara-asema avaa ovensa komeasti 15 tapahtuman voimin

Yli tuhannen hengen konsertti- ja tapahtumatalon avaa tammikuussa hurmoksellisena live-yhtyeenä tunnettu Saimaa.

Havainnekuva Tavara-aseman salista. Tavara-asemalla on salin ympäri kiertävä parvi, josta näkee loistavasti lavalle. Kuva: Arkkitehdit MY Oy

Tampereen kulttuurielämän uusi tulokas, yli tuhannen hengen konsertti- ja tapahtumatalo Tavara-asema avaa ovensa ensi tammikuussa 15 tapahtuman voimin. Tampereen vanhasta tavara-asemasta remontoitu uusi tapahtumatalo liittyy osaksi Tampereen Kulttuurikamari Oy:n hallinnoimaa kulttuuritilojen kokonaisuutta, johon kuuluvat myös legendaarisen Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi.

Tavara-asema rakentuu parhaillaan historialliseen jugend-tyyliseen rakennukseen, joka sijaitsee aivan Tampereen rautatieaseman kupeessa.

“Olemme iloisia tästä kulttuuritilojen kolmikosta. Tampereesta on kehittynyt vahva tapahtumakeskus, jota Tavara-asema luontevasti täydentää. Upea, yli tuhannen hengen konsertti- ja tapahtumasali muuntautuu keikkapaikasta yritystapahtumiin, messuihin ja kulttuurifestivaalien areenaksi. Samalla Tullikamari saa yli satavuotiaasta tiilirakennuksesta itselleen samanhenkisen ja arvolleen sopivan pikkusisaren”, iloitsee Tampereen Kulttuurikamari Oy:n kehitysjohtaja Tero Viikari.

Rock-helmiä ja kotimaisia suosikkeja

Kevään monipuolinen keikkakattaus käynnistyy 13.1. hurmoksellisena live-yhtyeenä tunnetun Saimaan konsertilla. Alkuvuodesta Tavara-aseman lavalle nousevat myös kotimaiset suosikit Arttu Wiskari, Olli Halonen, Vesterinen yhtyeineen, Olavi Uusivirta, Ismo Alanko, Semmarit, Yona ja Maustetytöt sekä ruotsalaiset Dungen ja Dina Ögon. Lisäksi luvassa on muun muassa Stranger Things -teemabileet tammikuun lopulla.

“Olemme saaneet ensimmäiseen julkaisuun hienon ja monipuolisen kokoelman tulevista tapahtumistamme. Paljon kaikkea jännää on tulossa, mutta ensimmäisistä julkaisuista saa jo käsityksen, minkälaiseksi tapahtumatalomme on muodostumassa”, kertoo ohjelmapäällikkö Janne Laurila.

Liput tulevat myyntiin perjantaina 28.10. kello 10.00 Tikettiin.

Keikat:
PE 13.1. SAIMAA
LA 14.1. DINA ÖGON (SWE), PAMBIKALLIO
PE 20.1. OLLI HALONEN
LA 28.1. STRANGER THINGS -teemabileet
TO 2.2. DUNGEN (SWE), PEKKA LAINE & THE ENCHANTED
PE 3.2. AIKAKONE, MOVETRON + DJ Lida Moeini (Radio Helsinki)
LA 4.2. ARTTU WISKARI
LA 11.2. K40 DISCO
PE 17.2. YONA
PE 24.2. OLAVI UUSIVIRTA
LA 4.3. PULSE – The Finnish Tribute to Pink Floyd: Dark Side Of The Moon 50 vuotta
LA 18.3. ISMO ALANKO
LA 25.3. VESTERINEN YHTYEINEEN
PE 14.4. SEMMARIT
LA 22.4. MAUSTETYTÖT

Lisätiedot:
www.tavara-asema.fi

Osoite:
Ratapihankatu 33, 33100 Tampere

Trackbacks & Pings

Vastaa