Antti Reini tähdittämässä Tampereen Teatterissa

Aivan ydinkeskustassa sijaitseva Tampereen Teatteri on tuomassa kahden viikon päästä vähän isomman projektin esille kun Agatha Christien teokseen perustuva ”Ja yksikään ei pelastunut” näytelmä starttaa. Pääosassa nähdään yllättävästi Antti Reini joka on monelle suomalaiselle tuttu Vares elokuvista, tämä pääosa oli Reinillekin yllätys kun aikaisemmin sai soiton mahdollisuudesta Teatterin johtajalta joka piakkoin on jäämässä eläkkeelle.

Itseasiassa tämä kyseinen näytelmä oli minullekin uutta tietoa, satuin vain yksi päivä kävelemään keskustorilla kun itse Antti Reini käveli minua vastaan, pikaisessa kohtaamisessa vaihdoimme hieman häkeltyneet katseet kumpaakin suuntaan ja kotiin päästyäni päätin katsoa mistä on kyse.

Antti Reini on viimeaikoina tehnyt enemmän teatteritöitä muissa maissa ja soiton saatuaan Reini oli sanojensa mukaan tyytyväinen saatuun tilaisuuteen.

Kyseinen näytelmä ”Ja kukaan ei pelastunut” saa ensi-iltansa 15. lokakuuta, eli se on ihan kulman takana. Todella oivallinen ilta viettää kumppanin kanssa, varsinkin näinä aikoina kun oikea kunnon viihde on niin harvassa maailmalla vallitsevan pandemian vuoksi. Teoksen alkuperäinen nimi on ehkä useammalle tutumpi kuin nykyinen, korrekti nimi. Agathan teos tunnettiin aikaisemmin nimellä ”Kymmenen pientä n***rinpoikaa”

Muita ajanvietteitä Tampereella

Vaikkakin tällä hetkellä onkin yleistä niukemmassa nuo ajanvietteet niin kyllä niitä onneksi löytyy, keilahallitkin ovat myös auenneet.

Tampereen luontokin on itsessään niin kaunis, ettei tarvitse kuin lähteä vaikka kävelylle Pyynikin suuntaan tai sitten uuden Ranta-Tampellan alueelle jossa on todella upeat maisemat näsijärvelle.

Sitten itse tapahtumista voitkin lukea meiltä täältä, mikäli elokuvat, sarjat sekä näytelmät muuten kiinnostavat niin kannattaa kurkata Viihdecornerista jossa kirjoitamme juurikin tämänlaisista jutuista.

Vastaa