Lapland Hotels suunnittelee uniikkia terassi- ja saunamaailmaa Tampereen kattojen ylle

Suomen suurimman UROS LIVE -tapahtuma-areenan yhteyteen rakentuu Lapland Hotelsin 19. hotelli, Lapland Hotels Arena. Osaksi uuden Lapland Hotels Arenan palveluita on suunnitteilla kattoterassi ja saunakeidas maustettuna modernilla pohjoisen tunnelmalla. Kaavaillulla kokonaisuudella halutaan tuodauusia, elämyksellisiä palveluja kaupunkilaisten ja matkailijoiden käyttöön. Lupaprosessi terassi- ja saunamaailman rakentamisesta on parhaillaan käynnissä Tampereen kaupungin kanssa.

Katolle suunnitellut näköalasaunat Tampereen uudeksi saunavetonaulaksi

Tampereen jalansijaa Suomen virallisena saunapääkapunkina vahvistava kokonaisuus pitää suunnitelmien mukaan sisällään terassin ja kolme erillistä saunaa, joista yksi toimii tilaussaunana.Palvelukokonaisuuden viimeistelee tilaussaunan yhteydessä oleva, panoramamaisemin varustettu lounge, joka muuntautuu erilaisiin kokous- ja tapahtumatarpeisiin. 

Haluamme luoda kattojen ylle tyylikkään ja aidosti viihtyisän olohuoneen kaupunkilaisten kohtaamisiin. Kolmesta saunastamme ja paljustamme nautittaisiin niin valoisina kesäiltoina kuin tähtikirkkaassa pikkupakkasessa. Jopa 200 paikkaiselta kattoterassilta avautuisi huikeat näkymät aina Näsi- ja Pyhäjärvelle saakka ja sesonkiravintolan hiiligrillin herkuista nautittaisiin vaikka saunomisen lomassa, kuvailee Lapland Hotels Tampereen hotellinjohtaja Janne Mönkkönen

Tunnelma syntyy pohjoinen design edellä

Lapland Hotels Arenan huipulle suunnitteilla olevassa kokonaisuudesta Lapin luonnosta inspiraationsa ammentava design näkyy terassi- ja saunamaailman tunnelmassa vahvasti. Hankkeen toteutuessa suunnittelusta tulee vastaamaan sisustusarkkitehtitoimisto Franz Design.

Tarkoituksemme on luoda kävijälle ainutlaatuisen kokemuksen Lapin luonnon läsnäolosta ja rauhasta keskellä kaupunkia. Vuorokauden ja vuodenaikojen mukaan muuttuvan tunnelman voi kokea kaikilla aisteilla aitojen materiaalien kautta, kun puiset pinnat, lappilainen kasvillisuus ja rakkakivet rytmittävät terassin erilaisia istuskelualueita. Ulkotulet ja tunnelmallinen valaistus syventävät luonnon läsnäoloa illan pimetessä, kuvailee Franz DesigninHead of Design Markus Viiperi.

Pohjoinen vieraanvaraisuus täydentämään areenan palveluita

Lapland Hotels Arenan saunakerroksen palvelukonseptin terävöittäminen jatkuu suunnitelmien edetessä, mutta sen keskiössä ovat kaikki Tampereella vierailevat ihmiset. 

Elämyshakuisuus on keskeinen osa yrityksemme toiminta-ajatusta, kattoterassi ja saunamaailma toisi areenan palveluihin tällaisen uuden ulottuvuuden toimimalla kaupunkilaisten ja matkaajien kohtauspaikkana myös ennen ja jälkeen areenalla järjestettävien tapahtumien, kertoo Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.  

Lapland Hotels

Lapland Hotels on Suomen suurin yksityinen hotelliketju, johon kuuluu 18 hotellia ja 2300 huonetta ja huoneistoa sekä 9 800 ravintolapaikkaa ympäri Suomea; Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sekä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös Pohjoismaiden suurin ohjelmapalveluyritys Lapland Safaris.www.laplandhotels.com

Vastaa